Mode

Dé Herfst/ Winter Modetrends 2022/2023

De herfst is officieel begonnen en bij het nieuwe seizoen horen natuurlijk ook nieuwe modetrends voor herfst en winter 2022/2023. Daarom hebben we een lijst met de 20 belangrijkste trends van het seizoen voor je samengesteld. Al deze beautytrends zijn terug te vinden in de exclusieve PINOK-collectie. Laat je inspireren door deze nieuwe mode!

Wat zijn de kleuren voor winter en herfst 2022/2023?

vechten, eerlijker, eerlijkst

Denk je dat de herfst alleen maar grijs kan zijn? Het antwoord van de modewereld op alle verwachte grijstinten is een eerlijk aandeel kleur. Het is het beste om zo kleurrijk mogelijk te zijn.

Kom herfst, rustgevende kleuren zoals houtgroen en poolnacht zullen de behoefte aan koestering, tastbaarheid en de mysteries van de horizon vertegenwoordigen. En felle tinten zoals oranje tijger en rozepaars drukken de behoefte uit om het leven te vieren. Van rustige kernen tot opvallende blikvangers, hieronder vind je de kleuren die een dominante rol spelen in de najaarscollecties 2022/2023.

roos paars

De magische tint violet is dieproze dat heel helder is en naar paars neigt. Geweldig in combinatie met blauw, grijs en zwart of lichtroze.

okergeel

Een mooi, warm geel. Okergeel is een gewaagde en vrolijke kleur voor de winter.

oranje tijger

Altijd een van mijn lievelingskleuren. Orange Tiger is ook een veel voorkomende kleur op de herfst- en wintercatwalks van 2022/2023. Dit is een heldere en vrolijke oranje tint, vooral voor de winter.

fel rood

Rood is een van de meest populaire kleuren op de catwalk! Kun je niet kiezen tussen al deze prachtige kleuren? Colorblocking is leuk.

hout groen

Dit is de echte herfst- en winterkleur van de herfst; Houtgroen. Een groen dat neigt naar bruin en grijs. Goed te combineren met gebroken wit, oranje en roze.

poolnacht

Een vrij donkere tint blauw, die richting grijs evolueert. Ook donkere denim is momenteel in de mode.

karamel bruin

Warm bruin met oranje ondertonen. Ideaal voor schoenen en tassen. Deze warme kleur komt ook terug in de kleding van dit seizoen. Met deze pop of colour zijn de combinaties eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan de strakke uitstraling van karamelbruin, geel en oranje.

winters wit

Neutraal winterwit speelt dit seizoen een hoofdrol. Ga voor een monochrome winterlook in gebroken wit of combineer met witte accenten. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle off-white lakleren laarzen of een teddy winterwitte Spencer.

zwart is het nieuwe zwart

Zwart staat mooi in elk seizoen. Chique, eenvoudig, maar tegelijkertijd stijlvol. Hetzelfde geldt dit najaar. Ga voor een zwarte oversized blazer, een zwarte jurk of een zwarte trui om stijlvol de deur uit te gaan. Eenvoud staat centraal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *