Mode

15 Grote Trends Herfst-winter 2021/2022!

Het wordt een kleurrijk seizoen van glitter, leer, wol, gewatteerde jassen en laagjes! Bekijk nu alle trends, zodat je sprankelend en stijlvol kunt beginnen aan een geweldig herfst- en winterseizoen. Al deze beautytrends zijn terug te vinden in de exclusieve PINOK-collectie. Welke look past bij jou?

Trend #1 Bruintinten

Winterbruin speelt deze herfst en winter een grote rol. Beige, zand, cognac en chocolade. Deze kleur wordt vaak gecombineerd met mooie patronen en levendige kleuren. En er is een mix van verschillende texturen en materialen binnen de monochrome buitenkant. Het is ook de perfecte kleur voor een nette outfit.

In de colorway herfst-winter 2021/2021 zien we ook mooie winterse neutralen in lichte kleuren. Ton sur ton wit of beige zorgt voor een chique, verfijnde uitstraling. Of combineer deze neutrale kleuren met de eerder genoemde warme bruintinten, diepere oranjetinten, terracotta en denimblauw.

Trend #2 Funky en kleurrijk

Ga op zoek naar kleur deze herfst en winter. Groen en lavendel zijn de kleurrijke pops van het seizoen. Leuk te combineren met alle subtiele bruintinten voor een kleurrijke touch in een neutrale look. Andere belangrijke kleuren zijn: grasgroen, paars, zachtroze, levendig geel, rood en felblauw. Deze herfst en winter wordt het seizoen van felle en vrolijke kleuren! Kies je persoonlijke opvallende kleur om je outfit compleet te maken! Het kan natuurlijk nooit kwaad om nieuwe dingen te proberen. Dus laat je inspireren.

Trend #3 Verrassende SPENCERS, vesten en thermiek

We kunnen deze herfst en winter niet meer om fashion vesten heen. Je ziet ze bij elke high fashion show! Of het nu effen of gestreept of bedrukt is. Je kunt deze tanktops combineren met een klassiek overhemd, een overhemd met wijde mouwen, of kies voor onderstaande mesh coltrui. De gelaagdheid mogelijkheden zijn eindeloos.

Trend #4 Jeans met wijde pijpen en wijde pijpen

Loose jeans zijn een echte musthave deze herfst en winter. Met een hakje eronder draag je deze stoere jeans op een vrouwelijke en stijlvolle manier. Bell bottoms mogen niet meer uit je garderobe verdwijnen. Bodems worden steeds langer.

Trend #5 oversized donsjassen en tassen

Donsjacks; oversized om in weg te kruipen, en niet te vergeten epische vulzakken zijn helemaal hot in herfst/winter 2021/2022. Groot of klein, lang of kort, eenvoudig of heel kleurrijk. Alles kan en mag! Verras de show met deze omvangrijke creaties.

Trend #6 Mode-iconen: kabeltruien en levendige texturen en reliëf

Kleding voor herfst en winter zal dit jaar meer gestructureerd zijn. Bijvoorbeeld een kenmerkende kabeltrui met of zonder coltrui. Ster Marilyn Monroe droeg deze IT-trui in de jaren ’50 en ’60.
We zagen ook luxueus getextureerd borduursel op overhemden en truien.

Trend #7 zachte breisels

Na alle comfortkleding die we afgelopen winter hebben gehad, zien we nu echt zachte breisels.
Ook verkrijgbaar in een vrouwelijke vorm die ons een stijlvolle look geeft maar ook een comfort waar we zo van houden.

Trend #8 Stroop je mouwen op

Rol deze zachte breisels en jacks op voor een stijlvolle look! Hiermee straal je een besliste gloed uit en met deze handige stylingtruc ben je in een mum van tijd on trend.

Trend #9 Schitteren

Na een periode van economische crisis en langdurig thuiszitten maakt iedereen zich op voor de feestdagen. Feest, ga uit en schitter! Dit vertaalt zich in sprankelende glitterdetails en glanzende stoffen. Groots en opvallend.

Trend #10 Leren

Het meest modieuze item is leer. We zien gekleurde leren broeken, maar ook warm bruin en zwart.
Andere kenmerkende leren stukken zijn leren rokken en leren motorjacks.

Trend #11 afdrukken

De prints zijn hier om te blijven. We genieten al enkele seizoenen van de meest geweldige prints!
Ook deze herfst/winter zien we vernieuwende patronen terug in dierenprints, bloemenprints, ruitjesprints, monogram prints (tekens bestaande uit twee of meer letters verwerkt in een print) zijn ook logotrends, maar dan subtieler. We zien ook elegante grafische prints en funky psychedelische ontwerpen (zeer vervormde surrealistische beelden).

Trend #12 hoge hoeden

De hoed straalt stijl en kracht uit. Het is de finishing touch van je herfst- en winterlooks.

Trend #13 schattige teddyberen

Kies voor een chunky teddy in luxe winterkleding of als shopper. We hebben ook nepbont in de mode gezien, een diervriendelijke bontjas. Daarnaast is de oversized jas ook een musthave item voor je wintergarderobe. Een wollen wikkeljas is een klassieker en ziet er altijd goed uit.

Trend #14 Lapwerk

Patchwork en gewatteerde details. Op de catwalk van Chloe zie je bijvoorbeeld zelfgemaakte patchworkkleding. PINOK krijgt ze van Sissel Edelbo. Handgemaakt van zorgvuldig geselecteerde Indiase sari’s, dus het is niet alleen prachtig, het is ook duurzaam!

Trend #15 Halsbanden

Opvallende kragen zijn een integraal onderdeel van de stijlvolle look van dit seizoen. Zo worden delicate kragen aangebracht op truien of overhemden met kraag, gedragen met jeans of onder vesten of truien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *