Trend Watch

Dit Zijn Dé Modetrends Voor Herfst En Winter 2022/2023

Hoewel we de zomerse temperaturen nog niet beu zijn, nemen we je in deze post mee door de nieuwste herfst- en wintertrends. Wat we al kunnen verklappen: Trends voorspellen veel goeds! Van stoere leerlooks en ongecompliceerde outdoorkleding tot transparante materialen en chique tweedstoffen. Ben je benieuwd naar de grootste trends van dit najaar? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Misschien hoef je er nog niet over na te denken, of misschien kun je niet wachten tot het weer zo ver is, maar na de hitte van de afgelopen weken staat het koude seizoen voor de deur. Ben jij ook benieuwd naar de komende wintermodetrends? We zijn blij om u op de hoogte te houden.

What to wear deze herfst en winter?

  1. Gorpkern

Deze trend is sinds de wereldwijde pandemie helemaal in vuur en vlam en we zetten hem deze herfst en winter graag voort. Deze trend kenmerkt zich door functionele kleding met een stijlvolle flair en nodigt uit om eruit te stappen. Kortom, deze trend staat voor functionele en toch stijlvolle vrijetijdskleding. Denk aan cargobroeken, thermiek, vesten, gewatteerde jassen of regenjassen en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

  1. Tweed

Tweed is al lang bij ons. Het is deze stof waarmee je er in een mum van tijd chic en vrouwelijk uitziet. In 2022 wordt de stof echter anders gebruikt, in steeds speelsere outfits en sexy looks. We zijn op!

  1. Kijk door objecten heen
    Een integraal en zeker niet onzichtbaar materiaal als het gaat om modetrends deze herfst en winter; artikelen doorzien. We verstoppen ons dit najaar echt niet alleen in dikke truien. Ook al is het een gewaagde trend, hij kan makkelijk in je najaarsgarderobe verwerkt worden. Combineer bijvoorbeeld een doorschijnende top met een oversized blazer. Durf jij deze trend te doorbreken?
  2. Leer materiaal

Is leren meer jouw ding? Dan mogen we je heel blij maken, want dit najaar zal deze stof opnieuw het straatbeeld veroveren. Van jurken en jassen tot laarzen en tassen; dit materiaal is deze herfst en winter in alle soorten en maten te vinden. Wil je een stoere leren rok? Vegan leren broek? Of gewoon voor een paar overknee leren laarzen? dat is jouw keuze!

  1. Vrouwelijke studenten

De komst van een nieuw semester staat gelijk aan het begin van een nieuw schooljaar. Deze herfst en winter zie je veel “back-to-school”-looks. Schooluniformen zijn eigenlijk de perfecte outfit als je in één keer klaar wilt zijn. Bijvoorbeeld een poloshirt en een wit overhemd in combinatie met een flirterige minirok of wijde broek. Alles is mogelijk als het gaat om deze preppy look, dus de keuze is aan jou!

  1. Après-ski

Deze herfst/wintercollectie staat vol met oversized winterjassen, skibroeken, snowboots en andere skibestendige stukken. Oh, en draag in dit geval pistes! Dus als je dacht dat deze stijl alleen voor zware sneeuwval tijdens skivakanties is, dan heb je het mis! We zullen dit najaar lid worden van de club en we kunnen zien waarom!

  1. Feestje

De komende herfst en winter kan niet gekker. Hoe opvallender en kleurrijker hoe beter! Bijvoorbeeld felle kleuren, unieke materialen zoals leer of opvallende patronen. Daarnaast zullen ook glitters, pailletten en kristallen volop in het modebeeld van dit najaar terug te vinden zijn. Met deze trend ben je altijd ready to party!

  1. Pluizig

Kleed je je graag comfortabel? Dan is dit zeker iets voor jou. Behaaglijk breiwerk krijgt deze herfst en winter een upgrade. Denk aan stoffen als pluizig, geborsteld mohair, wol en heel veel nepbont. Levendige kleuren, zachte texturen en eigenzinnige vormen, allemaal gebaseerd op pluisjes. Behaarde tassen, behaarde schoenen en meer. leuke mode!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *