Mode

Dit Zijn Dé Musthaves Voor De Winter Van 2022

JANUARI – Begin het nieuwe jaar met onze musthaves voor de winter van 2022. We merken dat deze stukken naar onze mening een waardevolle toevoeging zijn aan je wintergarderobe.

We hebben de smaak van de winter te pakken. Bittere kou, mist en knisperend gras zullen de komende maanden ons landschap vullen. We vinden het helemaal niet erg want we kunnen ons mooi verkleden. Zeker als je winter musthaves voor het komende jaar uitkiest.

Tijdloze winterbenodigdheden

Bij Pastelle maken we ons op voor het modejaar met nog meer mooie modetrends. Maar er zullen altijd enkele winterse musthaves zijn die niet trendgevoelig zijn. Het is tijdloze mode waar je vele koude winterdagen van kunt genieten. Onze stylisten houden van winterkleding die nooit uit de mode raakt. Het is erg duurzaam en omdat je niet elk seizoen je zakken hoeft uit te graven, gaat je winterkleding lang mee. In deze lijst hebben we mooie winter musthaves verzameld die niet noodzakelijkerwijs de laatste trends volgen, maar er altijd mooi uitzien. Het kan zijn dat u in het begin iets meer betaalt voor een artikel. Maar deze winter musthaves kun je het beste als investering overwegen. Vertrouw ons, een investering waar u jaren later nog steeds blij mee zult zijn.

Grof gebreide trui

Wat draag jij het liefst in de winter? Een grof breisel natuurlijk! Heerlijk warm – zeker als je kiest voor een exemplaar dat volledig van wol is gemaakt. Wees voorzichtig bij het wassen, omdat het kan krimpen als de temperatuur te hoog is. Volg altijd de wasvoorschriften. Tip: Kies een oversized model of bestel je favoriete trui gewoon een maatje groter. Lekker ruim en je kruipt er zo in als het vriest.

GEBREIDE JURK

Wil je een warme, casual en toch gemakkelijk te dragen wintermusthave? Dat is zeker een gebreide jurk. Je hoeft er alleen nog maar een panty onder aan te doen, wat praktische laarzen uit je kast te pakken en je winteroutfit is ready to go. We zijn grote fans van dit knusse stuk, dus we voegen het binnenkort toe aan deze must-have lijst voor de winter van 2022.

broek van imitatieleer

Een broek van imitatieleer kan een heel eenvoudige outfit omtoveren tot een oogverblindende look. En het kost niet veel moeite. Ook goed: een broek of legging van imitatieleer is van nature warm. Dit maakt het een ideale aanvulling op je wintergarderobe. Kies een stijl met een elastische tailleband voor eenvoudig comfort. Binnen kun je zoveel eten als je wilt zonder te hoeven oefenen zoals Ross Geller op Friends.

getailleerde coltrui

Dit is echt zo’n winter musthave die je in een mum van tijd op je wishlist kunt zetten. Een aansluitende coltrui komt goed van pas als het kouder is. Een coltrui kun je overal onder dragen. Onder een mooi getailleerde jurk, onder een warme trui, onder een Spencer, onder een T-shirt…zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bekijk dus snel onze favorieten.

donkerblauwe spijkerbroek

We ronden onze lijst met musthaves voor de winter van 2022 af met denim met een donkere wassing. Dit is de perfecte winterjeans. Vul je stapel lichte denim dus aan met donkere varianten. Past prachtig bij donkere winterkleuren: grijs, zwart en donkerbruin.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *