Trend Watch

Bloemenprint: de trend van Lente Zomer 2023

En het thema van deze lente en zomer 2023 zijn bloemenprints. Het is deze trend die je garderobe zal opfrissen. Een nietje met bloemenprint maakt meteen een statement en transformeert elke outfit.

Lange jurk met bloemenprint: Elegante zomerse stijl

Een must-have item in je garderobe voor de Lente Zomer 2023 is een prachtige lange jurk met bloemenprint. Deze jurk straalt een tijdloze elegantie en vrouwelijkheid uit, en is perfect voor verschillende gelegenheden, van een zomerse bruiloft tot een ontspannen dagje op het strand.

Een aanrader die je absoluut niet mag missen is de ‘VILA Dames Viril L/S Maxi Dress-BC’ op bol.com. Deze jurk heeft een schitterende bloemenprint met levendige kleuren en een flatterende pasvorm die je figuur prachtig accentueert. Het soepelvallende materiaal zorgt voor een comfortabele en luchtige draagervaring, ideaal voor warme zomerdagen.

Om je zomerse look compleet te maken, kun je de lange jurk combineren met een paar sandalen. De ‘Sacha Dames Sandalen’ op bol.com zijn een uitstekende keuze. Kies voor sandalen met een hakje voor een elegante touch of ga voor platte sandalen voor een meer casual en relaxte uitstraling. Met deze combinatie van de lange jurk en de sandalen creëer je een prachtige zomerse look waarin je je zelfverzekerd en stijlvol zult voelen.

Jumpsuit met bloemen Patroon: Stijlvol en veelzijdig

Een absolute must-have voor de Lente Zomer 2023 is de jumpsuit met bloemenpatroon. Deze trendy en veelzijdige outfit is perfect voor verschillende gelegenheden, of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit op het terras.

Een geweldige optie die je niet mag missen is de ‘VILA Dames Vinaja S/L V-Neck Jumpsuit-BC’ op bol.com. Deze jumpsuit heeft een prachtig bloemenpatroon met levendige kleuren en een flatterend silhouet dat je figuur mooi accentueert. Het heeft een V-hals en mouwloos design, waardoor het ideaal is voor warme zomerdagen.

Om je look compleet te maken, kun je de jumpsuit combineren met een paar sleehakken. De ‘Sacha Dames Sleehak Sandalen’ op bol.com zijn perfect voor deze stijlvolle en comfortabele look. De sleehakken geven je outfit een extra boost en zorgen ervoor dat je comfortabel kunt rondlopen zonder in te leveren op stijl.

Of je nu overdag op pad gaat of ’s avonds een feestje hebt, de jumpsuit met bloemenpatroon is een veelzijdige keuze. Je kunt het casual dragen met een denim jack en sneakers voor een ontspannen en trendy look, of dress it up met een paar elegante sandalen en accessoires voor een chique avondlook.

Rok en korte broek met bloemmotief: Casual en speels

Als je op zoek bent naar een meer casual en speelse look, dan zijn rokken en korte broeken met een bloemmotief perfect voor jou. Ze voegen een vrolijke en zomerse touch toe aan je outfit en zijn ideaal voor ontspannen dagen en casual gelegenheden.

Een geweldige keuze voor een trendy en comfortabele korte broek met bloemenprint is de ‘ONLY onlPoptrash Easycolor Pant Noos’ op bol.com. Deze korte broek heeft een levendige bloemenprint en een relaxte pasvorm die zowel stijlvol als comfortabel is. Combineer het met een wit T-shirt, zoals de ‘ONLY onlFirst LS Pocket Shirt Noos’ op bol.com, en een paar sneakers voor een moeiteloze en toch modieuze look.

Als je liever een rok met bloemmotief wilt dragen, is de ‘VILA Dames Viril S/S Skirt-BC’ op bol.com een uitstekende keuze. Deze rok heeft een prachtige bloemenprint en een flatterend A-lijn silhouet dat je vrouwelijkheid benadrukt. Combineer het met een eenvoudige zwarte top en sandalen voor een trendy en verfijnde uitstraling.

Blazer met bloemmotief: Verfijnd en chique

Als je op zoek bent naar een formelere look met een vleugje bloemenpracht, dan is een blazer met bloemmotief de perfecte keuze. Het voegt een speels en verfijnd element toe aan je outfit en is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, formele gelegenheden of een avondje uit.

Een elegante en stijlvolle optie is de ‘VILA Dames Vimum L/S Blazer-BC’ op bol.com. Deze blazer heeft een prachtig bloemmotief en een getailleerde pasvorm die je figuur flatteert. Draag het over een effen witte blouse, zoals de ‘VILA Dames Violympia L/S Shirt-BC’ op bol.com, voor een klassieke en tijdloze combinatie.

Combineer de blazer met een zwarte broek, zoals de ‘VILA Dames Vidreamers Pure L/S Pant-BC’ op bol.com, voor een verfijnde en chique uitstraling. Kies voor een broek met een slanke pasvorm en rechte pijpen voor een zakelijke look. Maak de outfit compleet met een paar zwarte pumps, zoals de ‘Clarks Dames Dalia Rose Pumps’ op bol.com, om een extra vleugje elegantie toe te voegen.

Accessoires spelen ook een belangrijke rol bij het creëren van een formele en chique look. Kies voor eenvoudige en tijdloze sieraden, zoals een paar zilveren oorbellen of een klassieke horloge, om je outfit te complementeren. Voeg een zwarte handtas toe, zoals de ‘David Jones Dames Handtas – Zwart’ op bol.com, voor een vleugje elegantie en functionaliteit.

Bloemen accessoires: De finishing touch

Om je bloemenoutfits helemaal af te maken, mogen bloemenaccessoires niet ontbreken. Ze voegen een speelse en romantische touch toe aan je look en maken het geheel nog opvallender. Hier zijn enkele aanbevelingen voor bloemenaccessoires die je kunt vinden op bol.com:

Haarband met bloemen: Een haarband met bloemen is een leuke en trendy accessoire om je kapsel te accentueren. De ‘Funnie Bloemen Haarband’ op bol.com is een mooie keuze. Het heeft een prachtig bloemenontwerp dat je haarstijl een vrolijke en romantische uitstraling geeft. Draag het met een losse krullen of een romantische vlecht voor een extra vleugje bloemenpracht.

Bloemige oorbellen: Oorbellen met bloemmotieven zijn een geweldige manier om subtiel bloemenaccenten toe te voegen aan je look. De ‘I AM Jewelry Bloemen Oorbellen’ op bol.com zijn bijvoorbeeld een leuke optie. Ze hebben een delicaat ontwerp met bloemvormige hangers die je oren laten stralen. Combineer ze met een eenvoudige blouse of jurk om je outfit net dat beetje extra te geven.

Bloemenbroche: Een bloemenbroche is een veelzijdig accessoire dat je op verschillende manieren kunt dragen. Bevestig het aan je blazer, jurk of zelfs je tas om een vleugje bloemenpracht toe te voegen. De ‘Boland Bloemen Broche’ op bol.com is een leuke keuze met zijn kleurrijke bloemenontwerp. Het zal zeker de aandacht trekken en je outfit verlevendigen.

Met bloemenaccessoires kun je je bloemenoutfits naar een hoger niveau tillen en je persoonlijke stijl laten zien. Kies accessoires die bij je outfit passen en je persoonlijkheid weerspiegelen. Of het nu een haarband met bloemen, bloemige oorbellen of een bloemenbroche is, deze details maken het verschil en geven je look net dat beetje extra charme.

Meest gelezen:
5 Tips Om Je Kleding Mooi Te Houden
Mode Trends 2023: Nieuw Jaar, Nieuwe Stijl!
Wat zijn de modetrends van 2023 die je niet mag missen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *