Trend Watch

Modetrends Herfst 2022

Als de bladeren vallen en de dagen korter worden, is er één ding waar we altijd naar uitkijken: herfsttrends. Men kan zeggen dat de dressing van dit najaar tot het uiterste is gegaan. Het is natuurlijk aan jou hoe ver je hierin wilt gaan. Welke fashions in de herfst en winter 2022 wil jij niet missen? Wat zijn de populaire kleuren in herfst en winter 2022? Lees het snel en je weet het allemaal weer!

Kleurtrends winter 2022

Met de kleuren van winter 2022 komt kleur letterlijk en figuurlijk terug in ons leven. Daarom kijken we eerst naar de kleur du saison. Welke kleuren mogen dit najaar niet ontbreken in onze kleerkasten?

De eerste is groen, de kleur van hoop. Natuurlijke kleuren staan al een tijdje in vuur en vlam en zullen in het najaar van 2022 doorgaan. Dit najaar zien we vooral olijfgroen en zogenaamde kardemomzaden. Een andere heerlijke basiskleur die we dit najaar veel gaan zien is creme. Heel goed want zowel groen als creme zijn mooie basiskleuren die goed bij elkaar passen.

Een andere rustgevende kleur die de herfst van 2022 zal domineren, is het zogenaamde nachtblauw. Pure vrede en rust, tot nu toe.

populaire kleur

Voor wie populair wil zijn, zijn de populaire kleuren van deze herfst en winter ook bij ons aan het goede adres. De absolute musthave kleur voor Herfst/Winter ’22 is Lava. Deze vurige en intens rode tint laat ons modehart sneller kloppen! “Orange is on top” is ook helemaal hot dit najaar, want naast rood laat ook oranje ons hart sneller kloppen.

De laatste kleur waar je dit najaar niet omheen kunt, is violet. Als je violet met violet combineert, zul je helemaal weg zijn van dit paars.

Raad wie terug is?

Een typische trend in de herfstmode van 2022 is de comeback van de jaren 80. De jaren tachtig stonden bekend om hun minimalisme. Minder is meer wordt in dit tijdperk niet uitgegeven. We zien grote tekenen en je kunt dit najaar ook een plons maken als het om oogmake-up gaat.

We zien veel glitters, prints en ja, ook schoudervullingen zijn terug. Niet alleen op blazers en overhemden, maar ook op rokken. Trouwens, de zoom van je jurk valt dit najaar op de grond. maximaal 2.0 Misschien niet de meest praktische, maar oh zo mooi.

Bij schoudervullingen mag je groot denken: hoe breder hoe beter is hier het devies. Dit najaar kun je brede schouders combineren met een schede rok of legging. We zien ook steeds vaker voorgevormde silhouetten, waardoor coconachtige mouwen uit de jaren 30 ontstaan. Het is misschien even wennen, maar super stijlvol, het voegt de broodnodige body toe aan je look.

Plus en min = herfsttrends 2022

De modetrends voor najaar 2022 zijn extreem. We hebben het in kleur gezien: van natuurlijk en aards tot opvallende tinten. Deze extremen zien we ook terug in de modetrends van najaar 2022. Een herfsttrend is bijvoorbeeld tanktop-centrische minimalistische outfits (ja, echt waar). In minimalistische outfits zien we vooral kleuraccenten uit rustige paletten.

Aan de andere kant zien we over the top producten met de nodige sprankeling en glamour. En in dit geval bedoelen we letterlijk glitter, want dit najaar steel jij de show in sprankelende outfits. En niet alleen tijdens de feestdagen. Straal in de winter van 2022 altijd en overal!

Maak je klaar

Een andere populaire trend voor het najaar van 2022 is de racetrend. Hierdoor zien we veel kleding geïnspireerd op Formule 1-kleding. Denk aan leuke racejacks en andere op het circuit geïnspireerde kleding.

Maak vast

Buigen mag weer! Zoete grafische strikken komen dit najaar op de catwalks. Daarom mag er geen tekort aan strikken zijn tussen de modetrends van herfst-winter 2022. Alles kan romantischer, zoals te zien is aan de schattige breisels die we overal zien. Dus kom maar op met die koudere en kortere dagen. 2022 herfst- en wintermodetrends ben je klaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *